Earth hour

Hej!
Har tillbringat mycket tid i veckan på att gjort ett fotoalbum till min mormor som fyllde år i går (iallafall, där av den dåliga uppdateringen). Hur tillbringade ni Earth hour i dag då? Släckte ner och drog ut mina kontakter, ganska nöjd :)

Weheartit♥

Så sjuk att de kan ta så fina billder, önskar att jag också haft den talangen ♥
-
Johanna

Inspiration - Weheartit♥

Önskar att jag också haft en sån ring, grymt tuff!
-
Johanna

Läder mani!

La ju upp ett läder relaterat inlägg igår, då är det väll lika bra att göra ett till idag? De här skin shortsen från Jofama by Kenza är så gryyymt snygga. Har faktiskt ett par hängande i garderoben. Men der ända problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska matcha de (fick de i födelsedags present), några tips? Länkar såklart alla som tipsar.
-
Johanna

Hissar - clip on lugg

Det här är häftigt! För ett tag sedan så fick jag tanken, 'Jag ska köpa hårförlägning och klippa det!'. Jag kollar in en hår hemsida, och så finns det där! Svårt att säga hur glad jag är, men det är frågan om man kan behöva färga den kanske? Jag menar jag har inte så mörkbrunt hår.

Men 199:- är la inte så mycket, ni hittar förövrigt löshårsluggen här!
-
Johanna

Mulberry spring/summer 2012

Herregud! Mullberrys kollektion är helt klart to die for! Den klassiska mörkbruna är helt klart den jag helst skulle vilja ha, men jag skulle inte tacka nej till någon av dessa väskor!
-
Johanna

Jag vill ha min egna lilla läder butik

Är jag den ända som tycker att läder är så gryymt snyggt?! Särskilt till vår, har änligen plockat fram mina läder jackor (en mörkbrun och en i puder), det bara pirrar i kroppen att det snart är sommar!

Har ni något favortimärke när det gäller läderjackor? Måste själv säga Jofama by Kenza och Rock'n'Blue, så grymt snygga!
-
Johanna

Foto projekt

Hej!
Har tillbringat dagen med den bästa (ursäkta fjortis språk...). Vi har kollat på en massa finfina hästar (letar till 120% efter en medryttar häst.), hållt på med ett litet foto projekt och bara chillat.
Foto projektet är ett projetk för alla i årskurs 8, vi ska ta en bild som är emot rasism.
Nu bar de över till henne igen och plugga, wiheo... eller?
Bjuder på en liten sådär check bild.
-
Johanna

Dissar - plagg som ser, sååå mycket bättre ut på kort, än på galgen

Åh, hej!
Jag var på frölundatorg i lördags och köpte några behövda grejer till garderoben. Jag hade kollat ut en as söt (!) kjol, men den såg inte alls lika fin ut i affär.

Åh, jag blir typ frustrerad. Gud vad jag hade velat ha den. Kjolen kom från FAV och är den på bilden här nere.
-
Johanna

Mirror, mirror... hello.

Hej, hej, (kompliterar med ett onödigt inlägga ja...) men sitter och tittar på partaj.
Det här vidioklippet döör jag av!
-
Johanna

Härliga helg!

Hej bloggen!
Har inte orkat uppdatera sådär nu i helgen (, men bloggen är ju nystartad. So wut?). Jag har haft för mig en del i helgen, bla, shoppat! Men också slappat (det som helgen är till för?), som jag tyvärr gör allt för sällan...
Nu blir de lite söndagsmys med Ben & Jerry's, gahd, dör för den glassen!
Föresten, ska försöka att fixa med desigen i veckan om jag hinner. C ya!
-
Johanna

Ny blogg!

Hej alla finfina blivande läsare!
Jag startar upp en ny blogg (efter många andra) som verkligen ska innehålla mitt allra största intresse, shopping och mode! Jag älskar att hitta insperationer till mina outfits, shopping och mycket mer.
Jag kan nog inte för tillfället skriva så mycket mer än att jag heter Johanna, jag är 15 år i agusti, jag är galen i shopping. Ni lär lära känna mig mer under tiden. ;)

Lite foto intresse har man väll också, men det är väll en liten sid grej...
-
Johanna
RSS 2.0