NY BLOGG!

Nu har jag bytt blogg!!!
Ni hittar den här:
http://twostories.webblogg.se
http://twostories.webblogg.se
http://twostories.webblogg.se

Dipe dye

För alla er som fall för Dip dye trenden, men inte vågar gå fullt ut och göra dipe dye håret så kan man ju börja lätt med en dipe dye tröja. Denna tröja kommer ifrån Zara och kan bli din för ynka 199 riksdaler. 
Tröjan är ju basic, men kan ändå liva upp en lite för "basic" outfit!
-
Johanna

Bra start på veckan!

Hellu!
Inviger denna skolvecka med en rejäl försovning (med hela 1 timma och en kvart!), men fick bara slänga på mig något, fick skjuts av morfar och han!! Så grym är jag!
-
Johanna

"Livet kom i mellan..."

William spetz, aja, helgen har la varit bra! En liten kort resumé av den;

Fredag(efter att jag slutat och så): liten shoppingrunda med mamma, plus ridit och varit i stallet.

Lördag; ridit, följt med några kompisar och kollat när de hoppat clear round, haft middag med kompisar och kollat på film

Söndag; tagit det rätt så lugnt träffat någon pyssling (heter det så om det är generationen efter syssling?) som jag aldrig träffat förut (+ en släkting från Skåne), gått promenad med Matilda, fikat med henne, vilat, virkat (måste jobba hemma med ett slöjd projekt...) skulle egentligen träffat Saga men nej...

Aja, min helg i sin helhet har varit jätte bra, hur har eran varit? :)

[Förresten har haft mycket nu så kommer antagligen inte svara på de ej godkända kommentarerna, men det är en ny vecka snart... Då börjar jag om på nytt!]

Freakin' brown

Det här är en outfit jag lätt skulle kunnat ha på mig en varm sommardag. Linnet, jackan, skorna (!), allt!
a brown summer outfit
-
Johanna

a brown summer outfit by twisted-style featuring Miss Selfridge rings

INSTAGRAM PICS! ♥

Trött

Åh, hej nu ska jag sova... orkar inte skriva några tidsinstälda till imorgon.... åh jag är så trött :O

2 die 4 right now

I want badly
-
Johanna

I want badly by twisted-style featuring bow flats

Ballerinor

Sommar skor till max! Börjar plocka fram min lilla samling (ska nog använda några som är för små bara för att de är så fina), jätte fräsht att ha till ett par jeans och en blus. De här köpte jag på Johansson för 399:-, använde de hela sommaren! Mjuka ballerinor är faktiskt jätte bra, man slipper skavsår och all sån skit!
-
Johanna

Flytta på dej!

Hahahha, älskar att denna går att tolka som en djup och inte! Typ när jag är stressad och ska göra något, då är det verkligen "du måste flytta,flytta,flytta,flytta, flytta, flytta,flytta,flytta,flytta, flytta, flytta, du måste flytta på dig". Älsklings låt ♥
-
Johanna

Sockerchock

Okej, jag erkänner att nu på senaste tiden har jag överdoserat socker en liiten bit... Godis och kakor på helger, punkt slut (är typ 110% säker att jag inte kommer att klara det med ja... ). Åh, någon som har något tips på vad man kan äta som inte är så onyttigt? Nä, det får bli kezo på grovt bröd...
The only thing on my mind...
-
Johanna

Ett måste i sommar!

Åh, jag älskar chipies, det luktar så gott! Nej men det är skönt att gå runt i på sommaren. Slipper knyta på eller något, det är bara att gå in i och chilla. 500 är ju inte heller så mycket för ett par ä8fast jag tror att det går att hitta billigare. Nu blir det att spara lite så att man har råd med dessa!
-
Johanna

I'm broken, can you hear me?

Bara en sak att säga, älska one direktion... <3
-
Johanna

SHEET, någon som märkte?!

Hej!
I förra veckan så bloggade jag ju om ett jätte fint linne från ginatricot. Sen nästa dag när jag kollade in på kissies blogg hade hon köpt ett lika dant (!), hahaha, gud vad kul det hade varit om kissie sett de från min blogg?!
-
Johanna

Line your eyes creative!

När jag såg den här bilden blev jag väldigt inspirerad! Jag fasnar så lätt vid den "vanliga eyeliner strecken", Armanis och Stella McCartney var jätte fina! Några ganska crazy med, men det är väll sånt man sparar, till lite mer crazy tillfällen?! ;)
-
Johanna

KONFIRMERAD!

Hejhej!
Nu sitter jga här med Matilda och tjocka släkten (näe, inte direkt eftersom typ hälften inte kunde komma...). Vi ska snart gå ner och äta efterrätt, har fått massa fina smycken (men Matildas var ju klart bäst! hihi).
hihih, har några halsband på mig nu...
-
Johanna

Shopping från igår!

Hej!
Igår var jag som sagt inne och kollade på smycken som jag ska önska mig i konfirmations present med mamma. När man väl är inne i stan är det så lätt att hitta något sådär ganska nödvändigt, som nått smycke och så. Så nu kommer det upp (ursh vilken hemskt tråkig text det här blev).
Bandeau bh från Monki - 80 kr
Strumpor Monki - 30 kr
Anteckningsblock Lagerhouse - 19.90 kr
Haircuff HM - 29.90 kr
-
Johanna

IMORGON SMÄLLER DET!

Hej!
Dagen har varit fullspäckad med att rida, och konfa. Det är sjukt, imorgon konfirmerar jag mig! Har repeterat, fotas och gått igenom allt i flera timmar idag. Nu hoppas jag på att allt kommer att gå bra!
-
Johanna

Varför bara sminka sig snyggt?

Penslar - Mineralpenslar - KabukiborstePenslar - Mineralpenslar - Kabukiborste
Låt din sminkväska få se lika fin ut som du och låt den innehålla fina borstar (då snackar vi inte sånna där skruttiga som följer med varenda ögonskugga du köper i princip). Lyxa till din vardag med denna Kabukiborste, både fin och bra. Finns att köpa på makeupfabriken.se för 219 kr. Grymt!
-
Johanna

Pimpa dina converce

Åh, titta vilken snygg bild jag hittade. Så grymt häftigt, jag har tänkt på hur grymt snyggt det är med att pimpa sina skor, men det var först idag när min klasskompis kom med ett par egen pipmade (grymt snygga!) converce!
Jag får bara en tanke i mitt huvud, JAG VILL OCKSÅ GÖRA!
-
Johanna

Everybody whant to know what I'm doing

Hej!
Snart så slutar jag, fick tillbaka min bilduppgift och blev som en extra kick att jag fick ett A på den (även om jag råkade hälla en halv portion pasta carbonara på mina skor). När jag slutar ska jag in till stan och kolla på konfirmations smycken, konfirmerar mig på söndag så, ja...

Bloggar mer senare!
-
Johanna

Ge mig eller bara dö! ♥

Jag måste, måste, måste, måste, måste verkligen ha ett sånt här linne i sommar! De är verkligen grymt snyggt med bikini eller ett benvitt linne under. Går att styla till ett finare tillfäle, eller till ett mer casual, bara ett sånt där "slänger på mig något och går" tillfälle och mycket mer!
-
Johanna

Ekorre! ♥

Igår så var jag ute och fotade med Matilda, fick syn på en gullig liten ekorre. Var lite elak och jagade den, men allt för den allra bästa bilden!
-
Johanna

Sött linne!

Jag har helt fastnatt för den romantiska looken, då kännes detta linnet så rätt. Synd bara att jag nyligen shoppat en del, blir nog att vänta och hoppas på att den finns kvar sen? Eller kanske nån bara kan köpa den åt mig?

-

Johanna

Tränna rosa!

Training clothes - P!NK
Med de här kläderna ska inte fula träningskläder vara en ursäkt till att inte träna! Rosa är verkligen en glad färg som livar upp, bomba träningslokalen med färg, färg i massor!
-
Johanna

Ny design!

Hej hopp!
Kändes som det var dags för en ny design, så jag håller på och fin justerar lite (hittar bla. inte hur man ändrar färg på kommentarerna...). Ny header kommer förhoppningsvis upp inom kort!
En liten (lång) bil från Cortégen igår!
-
Johanna

Städat!

Hej!
Igår så passade jag på att städa min garderob (det är ju ändå vårens officielt första riktiga dag), tog bort det allra varmaste och morkaste kläderna och tog fram sommar plaggen. (för övrigt har jag förliten garderob så jag måste lägga sommar/vinterkläder i en stor ikea back...) hoppas att jag nu kommer kunna hålla den här ordningen!
Visar inte upp allt men här är iallafall lite och underkläder (det känns lite för privat).
-
Johanna
RSS 2.0